Joulukuusen piparit

Yli 60 min
Joulukuusen piparit

Piparit

1 pkt
Sunnuntai Piparitaikina
1 dl
Fazer Marianne Crush -rouhetta tai
50 g
valkoista suklaata

Koristeluun

valkoista suklaata

Valmistusohje

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Vaivaa käsin esim. kulhossa taikinan joukkoon Marianne Crush tai veitsellä rouhittu suklaa. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota pienillä muoteilla pipareita leivinpaperin päälle pellille. Paista uunin keskitasossa noin 5 minuuttia.

3. Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan ja koristele sillä jäähtyneet piparit.

4. Pujota lankaa ohueen silmäneulaan ja työnnä varovasti neula piparin yläosasta läpi. Solmi lanka kiinni. Ripusta piparit kuusen oksille.

 

L, M