Kuluttajapalvelu

Kysymyksesi ja mielipiteesi ovat meille erityisen tärkeitä ja hyödynnämme saamamme palautteen kehittäessämme toimintaamme ja tuotteitamme. Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin koskien Bungen Finland Oy:n valmistamia tuotteita. Mikäli sinulla on kysyttävää, haluat tehdä reklamaation tai sinulla on kehitys- tai tuoteideoita, otathan meihin yhteyttä. Pyrimme vastaamaan palautteeseesi mahdollisimman pian.

Mikäli teet tuotteesta reklamaation, säilytäthän ystävällisesti mahdollisuuksiesi mukaan pakkauksen sisältöineen mahdollisia jatkotutkimuksia varten.

Onko sinulla kysyttävää? Ennen kuin otat meihin yhteyttä, kannattaa tarkistaa usein kysytyt kysymykset -sivumme, sillä sieltä saatat heti löytää vastauksen kysymykseesi, sekä muuta mielenkiintoista tietoa.

Ota yhteyttä sinulle parhaiten sopivalla tavalla

Lähetä meille palaute palautelomakkeen kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää palautteesi myös sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu (at) bunge.fi. Huomaathan sähköpostia lähettäessäsi vaihtaa osoitteen oikeaan muotoon.

Voit myös soittaa meille numeroon 020 125 2222
Kuluttajapalvelu palvelee arkipäivisin klo 9-14.

Jos haluat lähettää palautteesi postitse tai jos olemme pyytäneet lähettämään tuotetta tutkittavaksi, tavoitat meidät osoitteesta:


Kuluttajapalvelu

Bunge Finland Oy
Kuluttajapalvelu
PL 400
21201 Raisio

 

Esitetilaus

Esitetilauslomakkeeseen pääset täältä.