Keskeinen osa maailman ruokaketjua

Bunge Finland on osa kansainvälistä Bunge-konsernia. Emoyhtiömme Bunge Ltd on keskeinen osa maailmanlaajuista elintarviketeollisuutta ja ruoanjakelujärjestelmää.

Bunge Ltd

Bunge Ltd on maailman johtava öljysiementen jalostaja sekä kasvipohjaisten öljyjen, rasvojen ja proteiinien erikoistunut valmistaja ja toimittaja. Yhdistämme viljelijät kuluttajiin toimittamalla välttämättömiä elintarvikkeita, rehuja ja polttoainetta maailmalle.

Vuonna 1918 perustetulla Bunge Ltd:llä on yli sadan vuoden kokemus korkealuokkaisten elintarvikkeiden tuottamisesta ihmisille ympäri maailman sekä maataloustuotteiden tehokkaasta ja turvallisesta kuljettamisesta ja käsittelystä.

Tuotekehitystyö on olennainen osa Bunge Ltd:n toimintaa. Tutkimus- ja kehitystyötä uusien innovaatioiden eteen tehdään maailmanlaajuisesti. Kehitämme ja teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa räätälöityjen ratkaisujen luomiseksi sekä kasvipohjaisten öljyjen, rasvojen sekä jauhettujen tuotteiden kokonaisvaltaisen potentiaalin hyödyntämiseksi vastataksemme muuttuvien ruokailutottumusten trendeihin ja tarpeisiin.
Bunge Ltd työllistää yli 35 000 työntekijää yli 40 maassa.

Maailman ruokaketju on laaja kokonaisuus. Bunge Ltd vaikuttaa monella eri toimialalla. Lue lisää toimialoistamme Bunge.com Our Businesses -sivuilla.

 

Bunge Euroopassa

Euroopassa Bunge keskittyy maatalousalaan ja elintarviketuotteisiin. Eurooppalaisten kauppojen hyllyillä on erityisesti Bungen pullotettuja öljyjä sekä erilaisia levitteitä.

Bunge työllistää yli 6 000 ihmistä ympäri Eurooppaa erilaisissa tehtävissä. Tutkimus- ja kehitystyötä tehdään Saksassa, Unkarissa, Puolassa ja Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Genevessä.