Cocktailpalat graavilohesta ja kylmäsavuporosta
![](https://bunge.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/person-icon.png)
noin 8 + 8
![Cocktailpalat graavilohesta ja kylmäsavuporosta](https://bunge.fi/wp-content/uploads/2024/07/11351d16348b81cd4b11eba1989e604dd201_00000000000000000-664x477-c-default.jpg)
Raaka-aineet(noin 8 + 8) |
|
1 pkt |
Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g
|
Täyte 1(noin 8 + 8) |
|
1 rasia |
piparjuurituorejuustoa
|
1 pkt |
kylmäsavuporoleikkelettä
|
tuoretta persiljaa
|
|
Täyte 2(noin 8 + 8) |
|
mustapippuri-tillituorejuustoa tai yrttituorejuustoa
|
|
graavia kirjolohta viipaleina
|
|
tuoretta tilliä
|
Valmistusohje
Kauli piparkakkutaikina ohueksi ja ota siitä haluamasi muotoisia pipareita, esim. ympyröitä ja sydämiä. Paista piparit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
Laita osalle pipareista piparjuurituorejuustoa, kylmäsavuporoa ja persiljanoksa, osalle mustapippuri-tillituorejuustoa, lohta ja koristeeksi tilliä. Tarjoa suolaisina paloina.