Cocktailpalat graavilohesta ja kylmäsavuporosta

noin 8 + 8
Cocktailpalat graavilohesta ja kylmäsavuporosta

Raaka-aineet

(noin 8 + 8)
1 pkt Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g

Täyte 1

(noin 8 + 8)
1 rasia piparjuurituorejuustoa
1 pkt kylmäsavuporoleikkelettä
tuoretta persiljaa

Täyte 2

(noin 8 + 8)
mustapippuri-tillituorejuustoa tai yrttituorejuustoa
graavia kirjolohta viipaleina
tuoretta tilliä

Valmistusohje

Kauli piparkakkutaikina ohueksi ja ota siitä haluamasi muotoisia pipareita, esim. ympyröitä ja sydämiä. Paista piparit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

Laita osalle pipareista piparjuurituorejuustoa, kylmäsavuporoa ja persiljanoksa, osalle mustapippuri-tillituorejuustoa, lohta ja koristeeksi tilliä. Tarjoa suolaisina paloina.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint