Cocktailpalat graavilohesta ja kylmäsavuporosta

noin 8 + 8

Raaka-aineet(noin 8 + 8) |
|
1 pkt | Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g |
Täyte 1(noin 8 + 8) |
|
1 rasia | piparjuurituorejuustoa |
1 pkt | kylmäsavuporoleikkelettä |
tuoretta persiljaa | |
Täyte 2(noin 8 + 8) |
|
mustapippuri-tillituorejuustoa tai yrttituorejuustoa | |
graavia kirjolohta viipaleina | |
tuoretta tilliä |
Valmistusohje
Kauli piparkakkutaikina ohueksi ja ota siitä haluamasi muotoisia pipareita, esim. ympyröitä ja sydämiä. Paista piparit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
Laita osalle pipareista piparjuurituorejuustoa, kylmäsavuporoa ja persiljanoksa, osalle mustapippuri-tillituorejuustoa, lohta ja koristeeksi tilliä. Tarjoa suolaisina paloina.