Miksi meille?

Sykkiikö sinunkin sydämesi kotimaisille ja innovatiivisille tuotteille? Kiinnostaisiko työ mielenkiintoisessa työympäristössä Suomen ainoalla margariinitehtaalla? Meitä Bungelaisia on jo yli 100 Suomessa ja maailmanlaajuisesti noin 24.000. Eikä ihme, sillä Bungella ihmisen on hyvä työskennellä! Syitä työskennellä Bungella on varmasti yhtä monta kuin työntekijääkin, mutta alla muutama asia, miksi juuri sinun tulisi valita meidät työnantajaksi.

https://bunge.fi/wp-content/uploads/2021/06/icon-hyva-yhteistyo.svg

Hyvä työyhteisö

Meillä on rento ja ystävällinen ilmapiiri, jossa jokaista arvostetaan ja kohdellaan tasapuolisesti. Jokaisella on omat vastuualueensa, mutta työkavereita autetaan tarvittaessa. Työurat Bungella ovat pitkiä, mikä kertoo siitä, että työntekijät viihtyvät meillä hyvin.

https://bunge.fi/wp-content/uploads/2021/06/icon-osaamisen-kehittaminen.svg

Hyvinvoiva henkilöstö

Henkilöstömme hyvinvointi on ratkaisevaa menestyksellemme ja siitä huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme jatkuvasti henkilöstömme hyvinvointia työtyytyväisyystutkimusten avulla ja kehitämme toimintaamme niiden pohjalta. Tarjoamme henkilöstöllemme lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi mahdollisuuden liittyä Killinallin vakuutuskassaan, joka kattaa terveyspalvelut laajasti. Vanhemmat työntekijämme huomioimme heille erityisesti suunnatun ikäohjelman avulla.

https://bunge.fi/wp-content/uploads/2021/06/icon-tyosuhde-edut.svg

Monipuoliset työsuhde-edut

Bunge tarjoaa henkilöstölleen muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä liikuntakeskusetuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia virkistäytymismahdollisuuksia aina koko henkilöstön yhteisistä vuosittaisista juhlista yksittäisten tiimien virkistysiltoihin. Kaikki Bungen työntekijät ja toimihenkilöt ovat kannustavan vuosibonusjärjestelmän piirissä.

https://bunge.fi/wp-content/uploads/2021/06/icon-turvallisus.svg

Turvallisuus

Työturvallisuus on ykkösprioriteettimme ja kehitämme jatkuvasti käytäntöjämme henkilöstömme turvallisuuden edistämiseksi. Nollan tapaturman vuositahti on jatkuva tavoitteemme, eikä meillä ole ollut sairauspoissaoloa vaatinutta työtapaturmaa yli kahdeksaan vuoteen.

https://bunge.fi/wp-content/uploads/2021/06/icon-hyvinvoiva-henkilosto.svg

Osaamisen kehittäminen

Huolehdimme henkilöstömme ammattitaidosta kehittämällä osaamista aktiivisesti ja tarjoamalla monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Uudet työntekijämme perehdytetään kattavasti tehtäviinsä. Käymme kehityskeskustelun vuosittain jokaisen työntekijämme kanssa ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista urakehitystä.

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Millainen olisi sinun urapolkusi Bungella?

Uratarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Millainen olisi sinun urapolkusi Bungella?

Uratarinoita