Bunge työnantajana

Bunge Finland Oy on Suomen ainoa margariinin valmistaja. Tunnet Bungen parhaiten Keiju-tuoteperheestä sekä kolesterolia laskevasta Alentajasta. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme terveellisiä ja terveyttä edistäviä, laadukkaita ja hyvänmakuisia kasvipohjaisia margariineja, levitteitä ja kasviöljyjä. Tehtaallamme on tehty jo yli 60 vuoden ajan uraauurtavaa työtä margariinien erityisosaajina ja kehittäjinä.

Tehtaamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Raisiossa. Meillä työskentelee n. 90 työntekijää monipuolisissa tehtävissä muun muassa tuotannon, kunnossapidon, logistiikan, tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin sekä hallinnon parissa. Meillä on myös vuosittain useita työharjoittelijoita kehittämässä osaamistaan tuotannon ja kunnossapidon parissa.

Bunge Finlandilla pääset osaksi innokasta ja innovatiivista työyhteisöä. Meillä jokainen tiimi ja työntekijä ovat tärkeässä roolissa ja kaikkien näkemyksiä arvostetaan. Yhdessä rakennamme vahvoja brändejä ja teemme töitä sen eteen, että pysymme jatkossakin alan kärkiosaajina. Meillä turvallisuus ja vastuullisuus ovat kaiken toiminnan lähtökohtina. Huolehdimme myös henkilöstömme osaamisesta ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista urakehitystä.

Lue lisää yrityksestämme:  Tietoa meistä