Pidämme huolta hyvinvoinnista

Sosiaalisen vastuun kantaminen on meille tärkeää. Henkilöstömme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme hyvinvointi on menestyksemme tae. Kannamme vastuumme alan toimijana, paikallisena työllistäjänä sekä kotimaisena ja terveyttä edistävänä vaihtoehtona.

Kotimaisuus antaa meille mahdollisuuden luoda työpaikkoja. Olemme kasvattaneet henkilöstömme määrää vuodesta 2017 kolmanneksella, ja tehtaamme työllistää yli 100 ihmistä erilaisissa tuotannon ja hallinnon tehtävissä. Lisäksi työllistämme ihmisiä alihankintaketjujemme ja sidosryhmiemme kautta. Suosimme paikallisia palveluntarjoajia aina kun mahdollista.

Maamme ainoana margariinitehtaana olemme yksi Suomen huoltovarmuustekijöistä.

Kuluttajien hyvinvointi

Me olemme myös mukana lisäämässä kuluttajien hyvinvointia. Valmistamamme tuotteet tukevat kansallisten terveyssuositusten mukaista ruokavaliota. Kaikissa levitteissämme on suositusten mukainen määrä omega-3-rasvahappoja ja D-vitamiinia. Kiinnitämme huomiota myös tuotteidemme raaka-aineiden tuotantoprosesseihin, ja käytämme ainoastaan puristettua rypsiöljyä, jota ei ole uutettu siemenistä.

Läpinäkyvyytemme ja vastuullisen toimintamme vuoksi voimme avoimesti ja selkeästi viestiä asiakkaillemme tuotteiden raaka-aineista ja koko tuotantoketjusta. Tämä tekee tuotteiden ostamisesta ja kuluttamisesta huoletonta.