Vuohenjuustosalaatti

4

Keväisen raikkaan vuohenjuustosalaatin mehukkaat mansikat, aromaattinen vuonankaali ja ripaus sherryviinietikkaa luovat yllättävän yhdistelmän, joka hivelee makuhermoja. Keiju sitruuna-basilikayrttiöljy viimeistelee makuelämyksen. Tämä salaatti sopii täydellisesti kevyeksi lounaaksi, herkulliseksi välipalaksi tai juhlapöydän alkuruoaksi.
Raaka-aineet(4) |
|
150 g |
vuonankaalia tai muuta vihreää salaattia
|
½ |
punasipuli ohuina suikaleina
|
10 cm |
pala kurkkua kuutioina
|
150 g |
vuohenjuustoa viipaleina
|
muutama tuore mansikka
|
|
ripaus rouhittua mustapippuria
|
|
3 rkl |
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
|
1 rkl |
sherryviinietikkaa tai samppanjaviinietikkaa
|