Vuohenjuusto-tortut
Alle 60 min
16 kpl
Ainekset(16 kpl) |
|
1 pkt |
Sunnuntai Lehti- ja torttutaikinalevyjä
|
noin 1½ dl |
puolukka-kirsikkamarmeladia
|
400 g |
vuohenmaitojuustoa
|
Voiteluun(16 kpl) |
|
kananmunaa
|
|
Lisäksi(16 kpl) |
|
seesaminsiemeniä
|
Valmistusohje
1.Levitä Lehti- ja torttutaikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan 15 minuutin ajaksi.
2.Ota piparmuotilla (halkaisijaltaan 6 cm) kokoisia torttuja.
3.Nosta tortut leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
4.Laita torttujen keskelle marmeladia ja nosta päälle vuohenjuustokiekko (noin 2 cm).
5.Voitele tortun reunat munalla ja ripottele reunoille seesaminsiemeniä.
6.Paista 225 asteessa 10 minuuttia.
7.Nauti lämpöisinä.