Vuohenjuusto-tortut

Alle 60 min
16 kpl
Vuohenjuusto-tortut

Ainekset

(16 kpl)
1 pkt Sunnuntai Lehti- ja torttutaikinalevyjä
noin 1½ dl puolukka-kirsikkamarmeladia
400 g vuohenmaitojuustoa

Voiteluun

(16 kpl)
kananmunaa

Lisäksi

(16 kpl)
seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1.Levitä Lehti- ja torttutaikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan 15 minuutin ajaksi.
2.Ota piparmuotilla (halkaisijaltaan 6 cm) kokoisia torttuja.
3.Nosta tortut leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
4.Laita torttujen keskelle marmeladia ja nosta päälle vuohenjuustokiekko (noin 2 cm).
5.Voitele tortun reunat munalla ja ripottele reunoille seesaminsiemeniä.
6.Paista 225 asteessa 10 minuuttia.
7.Nauti lämpöisinä.