Vuohenjuusto-tortut
![](https://bunge.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/time-icon.png)
Alle 60 min
![](https://bunge.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/person-icon.png)
16 kpl
![Vuohenjuusto-tortut](https://bunge.fi/wp-content/uploads/2024/07/1982f405ff74923548f60f65cbec59e797d0_00000000000000000-scaled-664x477-c-default.jpg)
Ainekset(16 kpl) |
|
1 pkt |
Sunnuntai Lehti- ja torttutaikinalevyjä
|
noin 1½ dl |
puolukka-kirsikkamarmeladia
|
400 g |
vuohenmaitojuustoa
|
Voiteluun(16 kpl) |
|
kananmunaa
|
|
Lisäksi(16 kpl) |
|
seesaminsiemeniä
|
Valmistusohje
1.Levitä Lehti- ja torttutaikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan 15 minuutin ajaksi.
2.Ota piparmuotilla (halkaisijaltaan 6 cm) kokoisia torttuja.
3.Nosta tortut leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
4.Laita torttujen keskelle marmeladia ja nosta päälle vuohenjuustokiekko (noin 2 cm).
5.Voitele tortun reunat munalla ja ripottele reunoille seesaminsiemeniä.
6.Paista 225 asteessa 10 minuuttia.
7.Nauti lämpöisinä.