Vadelmainen juustokakku uunissa
![](https://bunge.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/person-icon.png)
noin 8
![Vadelmainen juustokakku uunissa](https://bunge.fi/wp-content/uploads/2024/07/1136edcfd1f2056fdf8b5788c93b8858fbbb_00000000000000000-664x477-c-default.jpg)
Raaka-aineet(noin 8) |
|
2/3 pkt |
Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g
|
600 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
2,5 dl |
sokeria
|
3 |
munaa
|
2 dl |
kermaa
|
1 dl |
maissitärkkelystä
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
1 |
sitruunan mehu
|
1 dl |
tuoreita tai pakastettuja vadelmia
|
Valmistusohje
Kauli Sunnuntai piparkakkutaikina ohuehkoksi ja leikkaa siitä irtopohjavuoan kokoinen pyöreä pala. Öljyä vuoka ja laita piparkakkupohja vuokaan. Sekoita juustokakun täytteen ainekset tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan. Paista 170 asteessa 1 tunti. Anna jäähtyä ja koristele kakku vadelmilla.
VINKKI: Voit käyttää koristeeksi myös esimerkiksi vadelmahilloa