Vadelmainen juustokakku uunissa
noin 8
Raaka-aineet(noin 8) |
|
| 2/3 pkt |
Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g
|
| 600 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
| 2,5 dl |
sokeria
|
| 3 |
munaa
|
| 2 dl |
kermaa
|
| 1 dl |
maissitärkkelystä
|
| 1 tl |
vaniljasokeria
|
| 1 |
sitruunan mehu
|
| 1 dl |
tuoreita tai pakastettuja vadelmia
|
Valmistusohje
Kauli Sunnuntai piparkakkutaikina ohuehkoksi ja leikkaa siitä irtopohjavuoan kokoinen pyöreä pala. Öljyä vuoka ja laita piparkakkupohja vuokaan. Sekoita juustokakun täytteen ainekset tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan. Paista 170 asteessa 1 tunti. Anna jäähtyä ja koristele kakku vadelmilla.
VINKKI: Voit käyttää koristeeksi myös esimerkiksi vadelmahilloa