Tofu-kasvispaistos


Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljy tuo upeaa makua kasvisruokiin ja salaatteihin. Kokeile erilaisten kasvisten, lihan, kalan, kanan ja tofun kanssa. Valmista ruoka pannulla tai grillissä öljytyssä grillivuoassa.
Aineosat(4) |
|
3 rkl |
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
|
270 g |
tofua
|
200 g |
miniterttutomaatteja
|
100-150 g |
sokeriherneenpalkoja
|
1 |
punainen paprika
|
200 g |
varsiparsakaalia
|
2 |
valkosipulinkynttä
|
2 rkl |
soijakastiketta tai balsamiviinietikkaa
|
suolaa maun mukaan
|
|
mustapippuria myllystä
|
Valmistusohje
Kuutioi tofu, puolita miniterttutomaatit, paloittele paprika ja poista varsiparsakaalista palat varsista. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna chili, tomaatti & basilika yrttiöljy pannulla ja lisää kasvikset, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet, mutta niissä on vielä puruvastusta. Lisää tofukuutiot ja paista niihin kaunis väri.
Mausta ruoka soijakastikkeella tai balsamiviinietikalla, sekä suolalla ja mustapippurilla.