Jättikatkarapusalaatti

20 min
4
Jättikatkarapusalaatti

Ainekset:

(4)
400 g
sulatettuja syöntivalmiita jättikatkarapuja
3 rkl
Keiju chili, tomaatti & basilika yrttiöljyä
1 tl
savupaprikaa
0,5 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria myllystä
0,5
kurkku
250 g
kirsikkatomaattia
2
kevätsipulia varsineen
2 rkl
hienonnettua basilikaa
50 g
rucolaa / versoja
1 rkl
Keiju sitruuna rypsiöljysprayta
*Koristele halutessasi miedolla punaisella chilillä

Valmistusohje

Sulata jättikatkaravut jääkaapissa pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kurkku, tomaatit, salaatti, kevätsipuli ja basilika.
Leikkaa kurkku pienemmiksi paloiksi. Puolita tomaatit, hienonna kevätsipuli ja basilika. Siirrä raaka-aineet kulhoon ja nostele rucola sekaan.
Kuumenna pannu, lisää pannulla Keiju yrttiöljy ja mausteet. Sekoita seosta hetki, lisää ravut joukkoon ja kuumenna nopeasti.
Lusikoi ravut ja liemi salaatin päälle. Suihkaise lopuksi Keiju sitruuna rypsiöljysprayta salaatille ja tarjoile esim. paahdetun rapean leivän kanssa.