Pursotettavat pikkuleivät

Pursotettavat pikkuleivät

Raaka-aineet

200 g
Sunnuntai Leivontamargariinia
1 3/4 dl
sokeria
1
muna
4 dl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria

Valmistusohje

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna koko ajan vatkaten. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää ne taikinaan sekoittaen vatkaimen alhaisimmalla nopeudella. Pursota taikinasta pellille leivinpaperin päälle tankoja, ässiä tai pyörylöitä. Voit ripotella pikkuleiville mantelirouhetta tai sokeri-kaneliseosta ennen paistamista. Voit myös pursottaa pikkuleivän siten, että keskelle jää kolo, ja täyttää sen paistonkestävällä vadelmamarmeladilla. Paista pikkuleipiä uunissa 200 asteessa melko ylhäällä noin 8 minuuttia.