Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Parsakaali-kukkakaaligratiini

Raaka-aineet |
|
250 g |
parsakaalia
|
250 g |
kukkakaalia
|
pari kierrosta mustapippuria myllystä
|
|
2 dl |
ruokakermaa
|
1 rkl |
Keiju juoksevaa
|
1 ps |
mozzarellaraastetta (150 g)
|
1 tl |
currya
|
1/2 tl |
paprikajauhetta
|
Valmistusohje
Irrota nuput parsa- ja kukkakaalista.
Keitä 3 minuuttia kevyesti suolalla maustetussa vedessä, valuta.
Voitele uunivuoka Keiju Juoksevalla.
Pane kaalit tasaisesti vuokaan.
Sekoita kuorrutuksen aineet ja levitä kaalien päälle.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 20 minuuttia.