Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Kolmen juuston pizza

Pohja: |
|
2 dl |
kädenlämpöistä vettä
|
1/4 |
pala hiivaa
|
1/2 tl |
suolaa
|
4 1/2 dl |
vehnäjauhoja
|
25 g |
Keiju Juokseva 500 ml
|
Täyte |
|
1 rkl |
Keiju Juokseva 500 ml
|
1 |
sipuli
|
1 tlk |
tomaattimurskaa (400 g)
|
2 tl |
tuoretta oreganoa
|
2 tl |
basilikaa
|
2 |
valkosipulin kynttä
|
1/2 tl |
rouhittua mustapippuria
|
1 tl |
hunajaa
|
1 dl |
aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
|
1/2 dl |
mustia oliiveja viipaleina
|
1 pussi |
emmentaljuustoa raasteena (150g)
|
1 pussi |
sinihomejuustomurua (150 g)
|
1 pallo |
tuoremozzarellaa
|
1 ruukku |
rucolaa
|
Valmistusohje
Liuota suola ja hiiva veteen. Lisää vuorotellen jauhoja ja Keiju Juokseva, ja alusta taikina käsin tasaiseksi ja kimmoisaksi.
Anna kohota liinan alla puolisen tuntia. Kauli taikina pellille leivinpaperin päälle.
Kuumenna Keiju Juoksevaa pannulla, ja kuullota siinä silputtu sipuli.
Lisää muut täytteen aineet ja keitä kasaan muutama minuutti.
Levitä täyte pizzapohjalle ja ripota päälle emmental- ja aurajuustot sekä lopuksi viipaloitu mozzarella.
Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Koristele valmis pizza tuoreella rucolalla.