Kolmen juuston pizza

Kolmen juuston pizza

Pohja:

2 dl
kädenlämpöistä vettä
1/4
pala hiivaa
1/2 tl
suolaa
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
25 g
Keiju Juokseva 500 ml

Täyte

1 rkl
Keiju Juokseva 500 ml
1
sipuli
1 tlk
tomaattimurskaa (400 g)
2 tl
tuoretta oreganoa
2 tl
basilikaa
2
valkosipulin kynttä
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
hunajaa
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1/2 dl
mustia oliiveja viipaleina
1 pussi
emmentaljuustoa raasteena (150g)
1 pussi
sinihomejuustomurua (150 g)
1 pallo
tuoremozzarellaa
1 ruukku
rucolaa

Valmistusohje

Liuota suola ja hiiva veteen. Lisää vuorotellen jauhoja ja Keiju Juokseva, ja alusta taikina käsin tasaiseksi ja kimmoisaksi.
Anna kohota liinan alla puolisen tuntia. Kauli taikina pellille leivinpaperin päälle.
Kuumenna Keiju Juoksevaa pannulla, ja kuullota siinä silputtu sipuli.
Lisää muut täytteen aineet ja keitä kasaan muutama minuutti.
Levitä täyte pizzapohjalle ja ripota päälle emmental- ja aurajuustot sekä lopuksi viipaloitu mozzarella.
Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Koristele valmis pizza tuoreella rucolalla.