Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Kasvis-tonnikalalasagne

Raaka-aineet |
|
125 g |
lasagnelevyjä
|
3 rkl |
Keiju Juokseva 500 ml
|
1 |
iso sipuli
|
4 |
valkosipulin kynttä
|
150 g |
tuoreita herkkusieniä
|
1 |
oranssi paprika
|
1 tlk |
tonnikalaa vedessä (130 g)
|
1 tlk |
tomaattimurskaa (400 g)
|
10 |
oliivia puolitettuina
|
1 tl |
hunajaa
|
1/2 tl |
suolaa
|
ripaus mustapippurirouhetta
|
|
1/2 rkl |
sitruunamehua
|
1 rkl |
tuoretta basilikaa silputtuna
|
1 dl |
mozzarellajuustoa raasteena
|
Valmistusohje
Silppua sipuli ja valkosipuli, kuullota pannulla Keiju Juoksevassa. Valuta tonnikala, lisää kastikkeeseen tomaattimurskan kanssa. Pilko paprika ja herkkusienet, lisää. Mausta kastike ja tarkista maku. Voitele pitkä uunivuoka (leipävuoka tai kakkuvuoka) Keijulla. Laita vuorotellen vuokaan kastiketta ja lasagnelevyjä, aloita ja lopeta kastikkeella. Ripota päälle juustoraaste. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 50 minuuttia. Koristele basilikan lehdillä.