Helppo mustikkapiiras

8–10 annosta
Helppo mustikkapiiras

Yllätysvieraillekin sopiva tarjottava valmistuu helposti muutamasta raaka-aineesta, kun pidät pakastimessa Sunnuntai Murotaikinaa varalla.


Ainekset:

(8–10 annosta)
400 g Sunnuntai Murotaikina
4–5 dl tuoreita tai pakastemustikoita
1 dl sokeria
1 rkl perunajauhoja

Valmistusohje

Ota murotaikina sulamaan huoneenlämpöön.

Ota 1/5 osa taikinasta sivuun ja painele loput halkaisijaltaan 22-24 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille.

Esipaista 200 asteessa uunin alatasolla noin 10 minuuttia.

Sekoita jäisten mustikoiden joukkoon sokeri ja perunajauhoja. Levitä mustikat pohjan päälle ja ripottele pinnalle sivuun otetusta taikinasta nokareita.

Jatka kypsennystä 175 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Jaa tai tulosta resepti
FacebookWhatsAppPinterestTwitterEmailPrint