Amerikkalainen juustokakku

Keksipohja |
|
4 |
isoa suklaacookieta
|
JA/TAI
|
|
200 g |
kaurakeksejä
|
200 g |
Keiju Juokseva 500 ml
|
Täyte |
|
1000 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
5 |
kananmunaa
|
2 tl |
vaniljarouhetta
|
3 dl |
sokeria
|
Valmistusohje
24 cm:n irtopohjavuokaan tehtynä
Tämän helpommaksi ei juustokakun teko voi juurikaan mennä. Tässä amerikkalaisessa juustokakussa ei ole tuorejuustossa säästelty, sillä sitä tulee kakun täytteeseen peräti kilon verran. Maukas pohja valmistetaan suklaacookieilla ja Keiju Juoksevalla. Jos vielä helpommalla haluaa päästä, voi käyttää kaupoissa myytäviä kaurakeksejä ja sekoittaa niihin Keiju Juoksevaa alla olevan ohjeen mukaisesti.
Murskaa pohjan keksit ja sekoita niihin Keiju Juokseva. Tee niistä tasainen seos ja painele se leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Jos seos jää kuivan tuntuiseksi, lisää Keiju Juoksevaa.
Vatkaa täytteen ainekset keskenään tasaiseksi ja kaada täyte keksipohjan päälle. Paista juustokakkua uunin alatasolla 150 asteessa n. 1 h 10 minuuttia.