Vadelmainen juustokakku uunissa

  • Katsottu: 4360 kertaa
  • Annoksia: noin 8
Tulosta resepti

Raaka-aineet

2/3 pkt Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g
600 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl sokeria
munaa
2 dl kermaa
1 dl maissitärkkelystä
1 tl vaniljasokeria
sitruunan mehu
1 dl tuoreita tai pakastettuja vadelmia

Valmistusohje

Kauli Sunnuntai piparkakkutaikina ohuehkoksi ja leikkaa siitä irtopohjavuoan kokoinen pyöreä pala. Öljyä vuoka ja laita piparkakkupohja vuokaan. Sekoita juustokakun täytteen ainekset tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan. Paista 170 asteessa 1 tunti. Anna jäähtyä ja koristele kakku vadelmilla.


VINKKI: Voit käyttää koristeeksi myös esimerkiksi vadelmahilloa

« Palaa resepteihin