Vadelmainen juustokakku uunissa

noin 8
Vadelmainen juustokakku uunissa

Raaka-aineet

(noin 8)
2/3 pkt
Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g
600 g
maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl
sokeria
3
munaa
2 dl
kermaa
1 dl
maissitärkkelystä
1 tl
vaniljasokeria
1
sitruunan mehu
1 dl
tuoreita tai pakastettuja vadelmia

Valmistusohje

Kauli Sunnuntai piparkakkutaikina ohuehkoksi ja leikkaa siitä irtopohjavuoan kokoinen pyöreä pala. Öljyä vuoka ja laita piparkakkupohja vuokaan. Sekoita juustokakun täytteen ainekset tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan. Paista 170 asteessa 1 tunti. Anna jäähtyä ja koristele kakku vadelmilla.

VINKKI: Voit käyttää koristeeksi myös esimerkiksi vadelmahilloa