Valkosuklaa-mustikkapiirakka

alle 60 min

10 palaa

Mehevä herkuttelijan mustikkapiirakka sisältää valkosuklaarouhetta. Sunnuntai Mixin ansiosta piirakka on vartissa valmis uuniin.
Ainekset:(10 palaa) |
|
150 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
1 ps | Sunnuntai Kakku- ja Muffinssimix |
1 dl | vettä |
100 g | valkosuklaata |
150 g | mustikoita |
Valmistusohje
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Aseta leivinpaperi suorakaiteen mallisen vuoan (noin 15 x 35 cm) pohjalle tai voitele pyöreä piirakkavuoka (halkaisija 24 cm).
2. Kaada Sunnuntai mix kulhoon ja sekoita joukkoon sulatettu margariini ja vesi.
3. Rouhi valkosuklaa. Kääntele suklaarouhe ja mustikat taikinaan ja levitä taikina vuokaan.
4. Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia. Herkuttele hieman jäähtyneenä.