Suloinen suklaakakku (kahvikakku)

Suloinen suklaakakku (kahvikakku)

Raaka-aineet

300 g
Sunnuntai Leivontamargariinia
3 dl
sokeria
4
munaa
1 dl
kermaa
3/4 dl
sokeritonta kaakaojauhetta
2 rkl
rommia
2 dl
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1 dl
maissitärkkelystä
3 tl
leivinjauhetta

Valmistusohje

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kerma, kaakaojauhe ja rommi ja lisää seos taikinaan. Sekoita kuiva-aineet keskenään, sihtaa ne taikinaan ja nostele taikinan sekaan puuhaarukalla. Sekoita taikina varovasti. Voitele ja korppujauhota rengaskakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 1 tunti. Varmista kakun kypsyys tikulla. Jos taikinaa ei tartu tikkuun, on kakkupohja kypsä.