Rahkamunkit

Rahkamunkit

Ainekset:

3 dl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
sokeria
1/4 tl
suolaa
1/2 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1
muna
250 g
rahkaa
1-2 tl
sitruunamehua

Paistamiseen:

1 pkt
Sunnuntai Munkinpaistorasvaa

Päälle:

sokeria

Valmistusohje

Ohje:
Yhdistä kuiva-aineet. Lisää kuiva-aineisiin Sunnuntai Juokseva, muna, rahka ja sitruunamehu. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Lämmitä munkkirasva kattilassa tai padassa 170 asteiseksi. Nosta kahdella lusikalla pieniä taikinapalloja rasvaan paistumaan. Paista munkkeja noin 6 minuuttia. Nosta munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. Sokeroi munkit.