Parsakaali-fetapiirakka

Alle 60 min
8
Parsakaali-fetapiirakka

Pohja

(8)
100 g
Sunnuntai Leivontamargariinia
2 dl
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1/2 dl
vettä

Täyte

(8)
1
sipuli
1
paprika
1 rkl
Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
200 g
parsakaalin nuppuja (pakaste)
1/3 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 tl
suolaa
180 g
fetajuustokuutioita
1 dl
kivettömiä oliiveja
2
munaa
2 dl
kermaa

Pinnalle

(8)
1 dl
juustoraastetta

Valmistusohje

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita pehmeään margariiniin muut pohjan ainekset. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 24 cm).

2. Hienonna sipuli ja suikaloi paprika. Pehmitä niitä Sunnuntai Juoksevassa pannulla muutama minuutti. Lisää esikeitetty tai pakasteparsakaali ja mausteet.

3. Levitä piirakkapohjalle puolet valutetuista fetajuustokuutioista, kasvisseos, oliivit ja loput fetajuustokuutiot.

4. Sekoita munien joukkoon kerma ja kaada täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.

5. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.