Eleplant 500 g on monikäyttöinen, täyteläisen voimainen tuote ruoanlaittoon, leivontaan ja leivälle. Se on Suomessa valmistettu, täysin kasvipohjainen tuote, jossa…
Lue lisää
Paahdettu fenkolisiemen-sitruunatahna

0,5 h

Paahdettu fenkolisiemen-sitruunatahna |
|
100 g |
huoneenlämpöstä Eleplantia
|
2 tl |
paahdettua fenkolinsiemenpölyä
|
2 tl |
luomusitruunan kuoriraastetta
|
0,5 tl |
sormisuolaa
|
Paahdettu fenkolinsiemenpöly |
|
1 dl |
fenkolinsiemeniä
|
Valmistusohje
Sekoita kutterissa huoneenlämpöinen, kuutioitu Eleplant, fenkolinsiemenpöly, sitruunan kuoriraaste ja sormisuola. Viimeistele esillelaitossa paahdetulla fenkolinsiemenpölyllä ja sormisuolalla.
Paahda fenkolinsiemeniä 170 asteisessa uunissa n. 8 minuuttia tai kuumalla paistinpannulla kunnes paahtuneet. Anna jäähtyä ja aja blenderissä tai rouhi morttelissa pölyksi.
Tämä herkullinen resepti on tehty yhteistyössä huippukokin Linnea Vihosen kanssa.