Paahdettu fenkolisiemen-sitruunatahna

0,5 h
Paahdettu fenkolisiemen-sitruunatahna

Paahdettu fenkolisiemen-sitruunatahna

100 g
huoneenlämpöstä Eleplantia
2 tl
paahdettua fenkolinsiemenpölyä
2 tl
luomusitruunan kuoriraastetta
0,5 tl
sormisuolaa

Paahdettu fenkolinsiemenpöly

1 dl
fenkolinsiemeniä

Valmistusohje

Sekoita kutterissa huoneenlämpöinen, kuutioitu Eleplant, fenkolinsiemenpöly, sitruunan kuoriraaste ja sormisuola. Viimeistele esillelaitossa paahdetulla fenkolinsiemenpölyllä ja sormisuolalla.

Paahda fenkolinsiemeniä 170 asteisessa uunissa n. 8 minuuttia tai kuumalla paistinpannulla kunnes paahtuneet. Anna jäähtyä ja aja blenderissä tai rouhi morttelissa pölyksi.

Tämä herkullinen resepti on tehty yhteistyössä huippukokin Linnea Vihosen kanssa.