Herkulliset ja mehevät munkit syntyvät kun paistat ne Sunnuntai Munkinpaistorasvassa. Käytä paistamiseen aina paksupohjaista kattilaa. Munkinpaistorasvasta voi valmistaa helposti myös…
Lue lisää
Norjan munkit

Ainekset: |
|
8 dl |
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
|
1 rkl |
leivinjauhetta
|
1/2 tl |
suolaa
|
1/2 - 1 tl |
vaniljasokeria
|
3 |
munia
|
2 dl |
sokeria
|
2 rkl |
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
|
4 dl |
maitoa
|
Paistamiseen |
|
2 pkt |
Sunnuntai Munkinpaistorasvaa
|
Valmistusohje
Ohje:
Yhdistä jauhot, leivinjauhe, suola ja vaniljasokeri. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon Sunnuntai Juokseva, jauhoseos ja maito.
Kuumenna munkkirasva 180 asteiseksi. Nosta öljyttyjen lusikoiden avulla taikinaa kuumaan rasvaan. Paista munkkeja noin 8 minuuttia välillä käännellen. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.