Näyttävä Biscoff-kahvikakku

yli 60 min
1 kakku
Näyttävä Biscoff-kahvikakku

Mehevä kahvikakku sisältää kokonaisia Biscoff-keksejä ja hasselpähkinärouhetta. Kakku kuorrutetaan mielettömän herkullisella Biscoff-kreemillä.


Kakkutaikina

(1 kakku)
2
munaa
2 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
200 g
turkkilaista jogurttia
1,75 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
4 dl
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
soodaa
1,5 tl
kanelia
1 tl
inkivääriä
1 dl
hasselpähkinärouhetta
9
biscoff keksiä

Kuorrutus

(1 kakku)
125 g
Sunnuntai Laktoositon Leivontamargariinia
250 g
tomusokeria
150 g
Lotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä

Valmistusohje

  1. Sekoita munat ja sokeri. Lisää jogurtti ja Sunnuntai Juokseva.
  2. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet.
  3. Voitele ja jauhota leipävuoka (25 cm). Kaada taikina vuokaa.
  4. Paina taikinaan kolme keksiä rinnakkain vaakatasossa kolmeen riviin.
  5. Paista tasalämmössä 175-asteisen uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Tarkkaile kakun kypsymistä paiston loppu vaiheessa, ettei se pääse palamaan. Voit laittaa leivinpaperin kakun päälle, jos se näyttää tummuvan liikaa.
  6. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kumoamista.
  7. Vaahdota kuorrutteen rasva. Lisää joukkoon tomusokeri ja vaahdota hyvin. Lisää joukkoon vielä keksilevite ja vaahdota seos tasaiseksi.
  8. Voit pursottaa tai levittää kuorrutteen kakun päälle. Koristele kakku Biscoff-keksimuruilla ja kokonaisilla kekseillä.