Näyttävä Biscoff-kahvikakku

yli 60 min

1 kakku

Mehevä kahvikakku sisältää kokonaisia Biscoff-keksejä ja hasselpähkinärouhetta. Kakku kuorrutetaan mielettömän herkullisella Biscoff-kreemillä.
Kakkutaikina(1 kakku) |
|
2 |
munaa
|
2 dl |
sokeria
|
1 dl |
fariinisokeria
|
200 g |
turkkilaista jogurttia
|
1,75 dl |
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
|
4 dl |
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
|
1 tl |
leivinjauhetta
|
1 tl |
soodaa
|
1,5 tl |
kanelia
|
1 tl |
inkivääriä
|
1 dl |
hasselpähkinärouhetta
|
9 |
biscoff keksiä
|
Kuorrutus(1 kakku) |
|
125 g |
Sunnuntai Laktoositon Leivontamargariinia
|
250 g |
tomusokeria
|
150 g |
Lotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä
|
Valmistusohje
- Sekoita munat ja sokeri. Lisää jogurtti ja Sunnuntai Juokseva.
- Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet.
- Voitele ja jauhota leipävuoka (25 cm). Kaada taikina vuokaa.
- Paina taikinaan kolme keksiä rinnakkain vaakatasossa kolmeen riviin.
- Paista tasalämmössä 175-asteisen uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Tarkkaile kakun kypsymistä paiston loppu vaiheessa, ettei se pääse palamaan. Voit laittaa leivinpaperin kakun päälle, jos se näyttää tummuvan liikaa.
- Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kumoamista.
- Vaahdota kuorrutteen rasva. Lisää joukkoon tomusokeri ja vaahdota hyvin. Lisää joukkoon vielä keksilevite ja vaahdota seos tasaiseksi.
- Voit pursottaa tai levittää kuorrutteen kakun päälle. Koristele kakku Biscoff-keksimuruilla ja kokonaisilla kekseillä.