Leivontaan, ruoanlaittoon ja paistamiseen. Säilyy avaamattomana +4 – +20 °C, avattuna +4 – +8 °C.
                                                    Lue lisää
                                                Näyttävä Biscoff-kahvikakku

yli 60 min

1 kakku
 
                                    Mehevä kahvikakku sisältää kokonaisia Biscoff-keksejä ja hasselpähkinärouhetta. Kakku kuorrutetaan mielettömän herkullisella Biscoff-kreemillä.
| Kakkutaikina(1 kakku) | |
| 2 | 
                                                                        munaa
                                     | 
| 2 dl | 
                                                                        sokeria 
                                     | 
| 1 dl | 
                                                                        fariinisokeria
                                     | 
| 200 g | 
                                                                        turkkilaista jogurttia
                                     | 
| 1,75 dl | 
                                                                        Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
                                     | 
| 4 dl | 
                                                                        Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
                                     | 
| 1 tl | 
                                                                        leivinjauhetta
                                     | 
| 1 tl | 
                                                                        soodaa
                                     | 
| 1,5 tl | 
                                                                        kanelia
                                     | 
| 1 tl | 
                                                                        inkivääriä
                                     | 
| 1 dl | 
                                                                        hasselpähkinärouhetta
                                     | 
| 9 | 
                                                                        biscoff keksiä
                                     | 
| Kuorrutus(1 kakku) | |
| 125 g | 
                                                                        Sunnuntai Laktoositon Leivontamargariinia
                                     | 
| 250 g | 
                                                                        tomusokeria
                                     | 
| 150 g | 
                                                                        Lotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä
                                     | 
Valmistusohje
- Sekoita munat ja sokeri. Lisää jogurtti ja Sunnuntai Juokseva.
- Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet.
- Voitele ja jauhota leipävuoka (25 cm). Kaada taikina vuokaa.
- Paina taikinaan kolme keksiä rinnakkain vaakatasossa kolmeen riviin.
- Paista tasalämmössä 175-asteisen uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Tarkkaile kakun kypsymistä paiston loppu vaiheessa, ettei se pääse palamaan. Voit laittaa leivinpaperin kakun päälle, jos se näyttää tummuvan liikaa.
- Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kumoamista.
- Vaahdota kuorrutteen rasva. Lisää joukkoon tomusokeri ja vaahdota hyvin. Lisää joukkoon vielä keksilevite ja vaahdota seos tasaiseksi.
- Voit pursottaa tai levittää kuorrutteen kakun päälle. Koristele kakku Biscoff-keksimuruilla ja kokonaisilla kekseillä.
 
                                                