Mustikkamuffinit

Mustikkamuffinit

Raaka-aineet

100 g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariinia
1 dl
sokeria
2
munaa
2 1/2 dl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
100 g
kermaviiliä
1 rkl
sitruunamehua
2 dl
mustikoita

Valmistusohje

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan varovasti sekoittaen. Lisää kermaviili ja sitruunamehu. Lisää lopuksi mustikat taikinan joukkoon varovasti sekoittaen. Laita paperiset muffinivuoat uunipellille leivinpaperin päälle ja täytä 2/3 vuoasta taikinalla. Paista uunissa alatasolla 200 asteessa 20 – 25 minuuttia.