Mozzarella-rucolapiirakka

6:lle
Mozzarella-rucolapiirakka

Taikina

(6:lle)
1 pkt
Sunnuntai Piirakkataikinaa (pakaste)

Täyte

(6:lle)
4 rkl
tomaattipyreetä
3 rkl
punaista pestoa
150 g
emmental-mozzarellajuustoraastetta
250 g
miniluumutomaatteja
1 ruukku
rucolaa
125 g
mozzarellapalloja
1 ruukku
basilikaa
2 tl
rypsiöljyä
½ tl
mustapippuria

Valmistusohje

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni päälle 200 asteeseen. Painele taikina pyöreän (halkaisija 24 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä pohjalle keskenään sekoitettu tomaattipyree ja pesto. Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Puolita kirsikkatomaatit ja revi rucolan lehdet puoliksi. Valuta mozzarellapallot. Asettele paistetun piirakan pääle ensin rucola, sitten mozzarellapallot, puolitetut kirsikkatomaatit sekä basilika. Valuta päälle hieman rypsiöljyä ja mausta mustapippurilla.