Luumukakku

Yli 60 min
(n.16 palaa)
Luumukakku

Taikina

((n.16 palaa))
4,75 dl
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 dl
sokeria
2 tl
kanelia
1 tl
kardemummaa
1 tl
neilikkaa
2 tl
soodaa
175 g
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia tai
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 dl
luumumarmeladia
2 dl
omenamehua

Vuoan voiteluun

((n.16 palaa))
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia

Vuoan leivitykseen

((n.16 palaa))
korppujauhoja

Valmistusohje

1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon Sunnuntai Juokseva tai sulatettu margariini, marmeladi ja omenamehu.

3. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengaskakkuvuokaan. Tasoita pinta.

4. Paista uunin alatasossa noin 40 minuuttia.