Koivunlehtilevite

Koivunlehtilevite

Aineosat

400 g
Keiju -levitettä
2 dl
koivun silmuja tai pieniä lehtiä

Valmistusohje

Ota Keiju -levite jääkaapista lämpiämään noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Tarkista, että poimimissasi lehdissä ei ole ötököitä. Mikäli lehdet ovat pölyisiä, huuhtele ne haalealla vedellä ja kuivata salaattilingossa tai talouspaperin päällä. Sekoita kolme neljäsosaa koivunlehdistä levitteen joukkoon kevyesti kääntelemällä isossa kulhossa. Annostele levite tarjoiluastiaan. Ripottele päälle loput koivunlehdet. Voit myös lisätä niitä myöhemmin, jotta ne ovat aina kauniin tuoreita. Näin saat väriä ja makua levitteeseen sekä ilmaisen salaatin jokaiselle voileipäaterialle!