Keijun Suklaiset kuppikakut

10
Keijun Suklaiset kuppikakut

Raaka-aineet

(10)
100 g
Keiju Laktoositon kasvirasvalevite 70 %
2 dl
sokeria
2
munaa
1,5 dl
erikoisvehnäjauhoja
1 dl
sokeritonta kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
150 g
ranskankermaa

Kuorrutus

(10)
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
50 g
sulatettua tummaa suklaata
1 dl
tomusokeria

Valmistusohje

Vaahdota Keiju margariini ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi ranskankerma ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele muffinipellin vuoat öljyllä. Jaa suklaataikina vuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Varmista kypsyys tikulla.

Anna kuppikakkujen jäähtyä. Sekoita kuorrutuksen aineet ja pursota kuppikakuille. Koristele esimerkiksi pienillä piparkakuilla, suklaatähdillä tai karkeilla.