Juhanin & Matin kantarelli-parsakaalipiirakka

Juhanin & Matin kantarelli-parsakaalipiirakka

Pohja:

100 g
Keiju Merisuola -levitettä
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 kpl
kananmuna

Täyte:

1 l
kantarelleja
1 rkl
Keiju Merisuola -levitettä
1 kpl
kevätsipulia
1
parsakaali
1
punainen chili
150 g
tryffelituorejuustoa
2 dl
Creme Fraichea
2 kpl
Kananmunia
1 dl
parmesaania

Valmistusohje

1. Sekoita pehmeään Keiju Merisuolaan jauhot ja suola. Lisää kananmuna ja sekoita taikinaksi.

2. Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja nosta vuoka jääkaappiin odottamaan.

3. Kuumenna Keiju Merisuola pannulla ja lisää pannulle sienet. Paista sieniä kunnes neste haihtuu. Lisää joukkoon silputtu kevätsipuli, parsakaali ja chili. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pannu liedeltä.

4. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja creme fraiche. Vatkaa joukkoon munat. Sekoita täytteeseen sienihässäkkä ja raastettu parmesaani.

5. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt ja pohja kypsä (vartioi ettei tummu liikaa).

6. Anna jäähtyä 15 minuuttia, koristele jollain vihreällä ja tarjoile.