Leivontaan, ruoanlaittoon ja paistamiseen. Säilyy avaamattomana +4 – +20 °C, avattuna +4 – +8 °C.
Lue lisää
Gluteenittomat kauraohukaiset

alle 30 min

7 isoa tai 20 pientä (gluteeniton)

Gluteenittomat kauraletut valmistuvat helposti Sunnuntain Gluteenittomasta Täysjyväkaurajauhosta.
Ainekset:(7 isoa tai 20 pientä (gluteeniton)) |
|
5 dl |
maitoa
|
2 1/2 dl |
Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa
|
1/2 tl |
suolaa
|
2 |
munaa
|
1/4 dl |
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
|
Paistamiseen:(7 isoa tai 20 pientä (gluteeniton)) |
|
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
|
Valmistusohje
Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Lisää munat ja Sunnuntai Juokseva.
Paista taikinasta kuumassa ohukais- tai paistinpannussa ohuita lettuja. Tarjoa lämpiminä hillon ja kermavaahdon kanssa.