Gluteeniton piimä-appelsiinikakku

Yli 60 min
Gluteeniton piimä-appelsiinikakku

Taikina

5 dl
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 1/2 tl
soodaa
1 rkl
kanelia
1 tl
inkivääriä
1 dl
appelsiinikuoripaloja
100 g
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
3 dl
laktoositonta piimää
3 dl
fariinisokeria
3
munaa

Vuoan voiteluun

Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia

Vuoan leivitykseen

gluteenittomia korppujauhoja tai kookoshiutaleita

Valmistusohje

1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään.

3. Sekoita piimä, sokeri, munat, kuivat aineet sekä sulatettu margariini keskenään. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (gluteeniton) rengaskakkuvuokaan (1 1/2 l).

4. Paista uunin alatasossa noin 45 – 50 minuuttia.