Nopeaa ja yksilöllistä palvelua

Paikallisen tuotantomme ja tuotekehityksemme ansiosta pystymme huomioimaan asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Suuri osa valmistamistamme tuotteista onkin asiakaskohtaisesti räätälöityjä. Kun kaipaat apua juuri sinulle oikean ratkaisun löytämiseksi, niin tavoitat meidät helposti. Yli 20 vuoden kokemuksemme asiakaskohtaisesta tuotekehityksestä on sinun käytössäsi.

Paikallisuutemme ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Pystymme toimittamaan juuri sinulle sopivan kokoisen erän juuri sinulle räätälöityä tuotetta. Tilauksesta valmistetut tuotteemme toimitetaan perille nopeasti, jolloin ne ovat asiakkaidemme käytettävissä mahdollisimman tuoreina.

Tuotteemme valmistetaan pääsääntöisesti tilauksesta, jolloin tuote on lähes poikkeuksetta vain muutaman päivän ikäistä saapuessaan asiakkaalle. Tämä takaa tuotteen mahdollisimman pitkän käyttöajan asiakkaalle. Käytännössä ja useimmissa tapauksissa tilauksesta valmistamiemme tuotteiden tilaus-toimitusrytmimme on noin 1 viikko.