Marinoidut lohivartaat

  • Katsottu: 1921 kertaa
Tulosta resepti

Raaka-aineet:

n. 800 g ruodotonta ja nahatonta lohta

Marinadi:

4 rkl Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
2 tl wasabitahnaa
2 rkl fariinisokeria
2 rkl soijakastiketta
valkosipulinkynttä
  pala tuoretta inkivääriä
  mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Poista nahka lohifileestä ja paloittele kala kuutioiksi. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi ja silppua inkivääri. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Laita lohipalat marinadiin ja kääntele paloja liemessä. Laita jääkaappiin marinoitumaan puoleksi tunniksi. Pujottele lohet vartaaseen ja grillaa kaunis väri pintaan.

Resepti on Keiju järjestämän öljyreseptikisan satoa, tekijänä Kaisa Sillanpää

« Palaa resepteihin