Mantelipiparkakku (kuivakakku)

noin 10
Mantelipiparkakku (kuivakakku)

Raaka-aineet

(noin 10)
200 g
pehmeää Sunnuntai leivontamargariinia
4 dl
sokeria
3
munaa
1/2 tl
suolaa
1 tl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
5,5 dl
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1,5 dl
mantelijauhetta
200 g
kermaviiliä
2 dl
piparkakkumuruja

Valmistusohje

Vaahdota sokeri ja Sunnuntai leivontamargariini. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi kermaviili ja piparkakkumurut ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota torvellinen kakkuvuoka (esim rengasvuoka, halkaisija n.25cm) ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin tunnin ajan. Varmista kakun kypsyys tikulla.