Kylmäsavulohipiirakka

Kylmäsavulohipiirakka

Raaka-aineet

400 g
Sunnuntai Ruisperunataikinaa
100 g
kylmäsavulohta
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1
kananmuna
7 cm
pala purjoa
1 tl
tuoretta tilliä silputtuna
1 tl
saaristolaismaustetta
1/3 tl
sitruunapippuria
tuoretta rucolaa

Valmistusohje

Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Pehmitä tuorejuusto kulhossa kauhalla. Silppua lohi. Halkaise purjo, huuhdo mahdollinen hiekka pois ja silppua purjo. Sekoita juustoon raaka kananmuna, lohi, purjo ja mausteet. Levitä täyte piirakalle ja paista 225 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Koristele valmis piirakka rucolalla.