Cocktailpalat graavilohesta ja kylmäsavuporosta

  • Katsottu: 1688 kertaa
  • Annoksia: noin 8 + 8
Tulosta resepti

Raaka-aineet

1 pkt Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g

Täyte 1

1 rasia piparjuurituorejuustoa
1 pkt kylmäsavuporoleikkelettä
  tuoretta persiljaa

Täyte 2

  mustapippuri-tillituorejuustoa tai yrttituorejuustoa
  graavia kirjolohta viipaleina
  tuoretta tilliä

Valmistusohje

Kauli piparkakkutaikina ohueksi ja ota siitä haluamasi muotoisia pipareita, esim. ympyröitä ja sydämiä. Paista piparit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

Laita osalle pipareista piparjuurituorejuustoa, kylmäsavuporoa ja persiljanoksa, osalle mustapippuri-tillituorejuustoa, lohta ja koristeeksi tilliä. Tarjoa suolaisina paloina.

« Palaa resepteihin